QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Koppelingen

Sluit het Elevate platform eenvoudig aan op jouw bestaande systemen, zodat je vanuit krachtige koppelingen een integraal proces realiseert.

Denk aan koppelingen met HR systemen voor medewerker import, koppelingen met e-learning aanbieders (LTI) en koppelingen met Vilans voor inkijken protocollen.

Koppelspecialist

Elevate bouwt al jarenlang krachtige koppelingen met andere applicaties om voor de gebruiker naadloze (data)integraties te verzorgen.

Heb jij applicaties die waardevolle data leveren die je in het Elevate platform wilt gebruiken? Of wil je juist data uit het Elevate platform gebruiken in jouw applicatie?

Wij denken met je mee, zodat jouw business case een succes wordt!

Applicatielandschap

Welke plek krijgt Elevate in jouw applicatielandschap? 

Afhankelijk van de toegevoegde waarde die de organisatie uit Elevate wil halen en de modules die daarvoor gebruikt gaan worden, betekent het dat Elevate een verrijking van een bestaand applicatielandschap zal zijn.

Hierbij is het mogelijk om andere applicaties te openen vanuit Elevate of juist andersom, dat in een bestaand Intranet de Elevate modules geopend worden. Dit maakt Elevate extreem veelzijdig binnen jouw organisatie.

Single Sing On

Wil je dat medewerkers inloggen met reeds bestaande accounts? Geen probleem!

Doordat Elevate samenwerkt met Azure Entra kan er aangesloten worden op bestaande oplossingen, zodat gebruikers met Single Sign On hun vertrouwde login kunnen blijven gebruiken.

Uiteraard kan Elevate ook zelf de accounts beheren en delen met andere applicaties.

De belangrijkste voordelen

Door naadloze koppelingen tussen jouw applicaties aan te leggen, voorkom je dat gevoelige informatie verwerkt hoeft te worden buiten het totale systeem om. Dit levert gebruikersgemak op, voorkomt fouten en is een must om informatie veilig te houden. Elevate is expert in koppelingen en denkt mee hoe jij het maximale uit het bijbehorende proces kunt halen.

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate