QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Learning management systeem

Hoe wordt kennis en kunde geborgd in jouw organisatie?

Organisaties die het belangrijk vinden dat hun medewerkers vaardig blijven en verder groeien en daardoor breder inzetbaar worden hebben behoefte aan een systeem om organisatiedoelstellingen, leeraanbod en leerdoelen aan te elkaar te koppelen.

Elevate biedt een krachtig Leer Management Systeem aan, waarin het leeraanbod op maat aangeboden wordt, passend bij de functie en de leerdoelen en te koppelen aan specifieke vaardigheden zoals de organisatie deze nodig heeft.

LXP en LTI

Naast het verplichte aanbod namens de organisatie, kun je medewerkers ook een leerbibliotheek aanbieden, waarbij ze zelf uit content kunnen kiezen en leerdoelen kunnen stellen. Elevate stelt medewerkers 24/7 in staat om te starten met interessante e-learnings, al dan niet zelf beheerd of via LTI koppelingen via externe aanbieders.

 

Portfolio & Skill Matrix

Elke medewerker beschikt over een eigen portfolio waarin precies terug te zien over welke vaardigheden de medewerker beschikt. Van soft skills verkregen via e-learnings tot risicovolle handelingen via externe e-learnings en prakijklessen.

Via een ‘stoplicht’ signalering wordt de medewerker en de organisatie geattendeerd op het tijdig opnieuw bekwamen van vaardigheden en via de Skill Matrix kun je in één oogopslag vraag een aanbod naar capaciteit en vaardigheden inzien.

E-learning

Medewerkers ontwikkelen zich graag door in hun eigen interessegebieden, Elevate zorgt voor een passend leeraanbod dat is afgestemd op de eigen interesses. In de handige LXP leeromgeving starten medewerkers eenvoudig met e-learnings en zien de voortgang in hun portfolio.

Zelf leren in eigen tijd en tempo en een portfolio opbouwen zodat collega’s weten bij wie ze moeten zijn en je eigen voortgang bewaken. Elevate maakt leren leuk!

Interne en externe communicatie_Elevate

De belangrijkste voordelen

Elevate zorgt er voor dat organisaties snel en eenvoudig hun eigen leeraanbod kunnen creëren en aanbieden. Ook het kunnen aansluiten via LTI van externe leercontent zorgt er voor dat jouw medewerkers kunnen kiezen uit een ruim aanbod van leercontent, wat bij hen past. 

Elevate maakt het mogelijk dat medewerkers eenvoudig en in eigen tijd en tempo kunnen werken aan nieuwe skills. Via de unieke portfolio’s is altijd inzicht in de verhouding tussen vraag en aanbod van vaardigheden in jouw organisatie als onderlegger voor het leeraanbod. 

Elevate maakt leren leuk!

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate