QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Over Elevate

Elevate helpt organisaties te onthaasten en in control te komen, de bedrijfsvoering slagvaardig in te richten en met behulp van slimme tools alle medewerkers in hun kracht te zetten. Om efficiënter te worden en toch meer werkplezier te realiseren.

Middels acht universele organisatie thema’s en een uniek Organisatie Management Systeem om de thema’s te implementeren verandert Elevate elke organisatie in een efficiënte, kostenbesparende en succesvolle organisatie.

De reden dat Elevate hier succesvol in is?

In alle acht thema’s staan de mensen voorop en er wordt continu voor verbinding gezorgd. Proces en mens gaan hand in hand samen. Iedereen krijgt een Virtuele Assistent om continu bij te dragen aan het organisatie succes en daarmee het eigen werkgeluk.

En doordat onze thema’s samen met grote zorgorganisaties opgesteld zijn, kunnen we het succes er van garanderen. 

Maar om met Elevate te kunnen starten moeten organisaties wel de stap durven te zetten en er vol voor gaan. Veranderen vereist commitment, visie en lef. 

Is jouw organisatie klaar voor een stralende toekomst?

Mijn naam is Marthijn Zweepe, CEO van Elevate en ik nodig je uit om de volgende stap te zetten.

Marthijn Zweepe_Elevate

Waar wij voor staan

“Organisaties helpen om meer werkgeluk en minder werkdruk te realiseren, waardoor met leuker en slimmer werken de organisatiedoelstellingen behaald kunnen worden.”

Elevate wil met haar software platform en advies organisaties helpen om in te spelen op de snel verder vergrijzende arbeidsmarkt. Elevate maakt het mogelijk om de organisatie efficiënter te maken én toch meer werkplezier te realiseren. 

Door deze unieke win-win situatie wordt het voor organisaties weer mogelijk om te investeren in andere belangrijke zaken, zoals duurzaamheid, hoge kwaliteit en tevreden klanten.

Elevate is groot geworden in de zorg, maar de tools en adviezen zijn universeel, vandaar dat wij ook graag met organisaties in gesprek gaan in andere sectoren. 

Wij positioneren ons als een samenwerkingspartner die proces & mens helpt verbeteren, waardoor we gezamenlijk de verdere krimp op de arbeidsmarkt richting 2040 op kunnen vangen met behoud van gezonde bedrijfsvoering en tevreden klanten.

Onze aanpak & resultaten

Voor de zorg hebben wij een unieke Zorg2040 aanpak ontwikkeld met een aantal grote zorgorganisaties. 

Zorg2040 is een combinatie van slimme software en strategieën die de organisatie in staat stelt om medewerkers te binden, boeien en te behouden en de organisatie continu te verbeteren.

Voorbeelden van KPI’s die het effect van deze methode onderschrijven zijn een gemiddelde reductie van 30% in verloop en van 20% in verzuim. 

Verloop en verzuim zijn 9 van de 10 keer symptomen bij medewerkers die zich niet gehoord en gezien voelen en Elevate pakt deze grondoorzaak samen met de organisatie aan met de Zorg2040 aanpak.

Medewerkers krijgen een eigen virtuele assistent waarmee ze direct in verbinding staan met de organisatie en collega’s en betrokken worden bij de organisatie doelstellingen.

Het bijbehorende Organisatie Management Systeem zorgt ervoor dat strategie en visie worden vertaald naar praktisch inzetbare software modules. 

Deze modules ontlasten de interne organisatie en de medewerkers en zorgen voor dat informatie-, communicatie-, feedback- en werkstromen efficiënt en succesvol opgezet kunnen worden.

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate