QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Organisatie managementsysteem

Controle over je organisatie met Elevate

Breng de interne organisatie op orde door structuur, doelstellingen en cultuur te borgen in het Organisatie Management Systeem van Elevate en ontwikkel een continu lerende en verbeterende organisatie met de modules van Elevate, waarbij medewerkers via een eigen Virtuele Assistent samenwerken en worden ondersteund.

Borg je organisatie

Borg de structuur en operatie door de processen, vaardigheden, systemen, afdelingen, functies en andere organisatiekenmerken vast te leggen met duidelijke definities, instructies en procedures.

Borg de doelstellingen door de tools voor verandermanagement die Elevate biedt. Gebruik de huidige structuur als input, ontwerp en implementeer de gewenste structuur en zorg voor de juiste informatie en communicatie met management en medewerkers voor succesvol verandermanagement.

Borg de cultuur door medewerkers via de Virtuele Assistenten aan te sluiten, te betrekken, om feedback te vragen, transparantie en inspiratie.

Het Organisatie Management Systeem is software die samenwerkt met alle Virtuele Assistenten en hierdoor een krachtige en efficiënte community van betrokken medewerkers realiseert met een gezamenlijk doel: een tevreden klant!

Via de Virtuele Assistent zijn alle modules van Elevate op een integrale en gebruiksvriendelijke manier te gebruiken door medewerkers. De kracht van de Virtuele Assistent is dat deze het beleid en de cultuur van de organisatie borgt en tegelijkertijd de medewerkers de handvatten en vrijheid geeft om zelf de regie over hun werkzaamheden en doorontwikkeling te kunnen voeren.

Van visie tot strategie en van doelen tot resultaten

Behoud je koers met Elevate

Het Organisatie Management Systeem zorgt ervoor dat je als organisatie de juiste koers blijft varen. Via slimme tools voor het managen van de organisatie in combinatie met de Virtuele Assistent voor elke medewerker worden doelen gecommuniceerd, bewaakt en behaald.

Kanaliseer informatie en communicatie

Maak het persoonlijk

Het Organisatie Management Systeem zorgt ervoor dat voor alle medewerkers bekend is wie ze zijn, wat hun behoeften en interesses zijn, waar hun competenties liggen, waar ze werken en waar ze naar toe willen groeien. Alle content die je als organisatie wilt aanbieden, kan hieraan worden gekoppeld, zodat medewerkers via hun Virtuele Assistent een persoonlijke beleving ervaren en hen helpt om snel de benodigde informatie te vinden.

Interne en externe communicatie_Elevate

Weet waar je staat

Nulmeting

Het Organisatie Management Systeem zorgt er altijd voor dat je een nulmeting kunt doen en weet waar de issues zitten in jouw organisatie. Via slimme tools om feedback van medewerkers inzichtelijk te krijgen en het meetbaar maken van procesprestaties herken je snel de issues met de meeste impact waar je mee aan de slag wilt. Ook kun je externe issues inbrengen waar je als organisatie mee aan de slag moet of wilt.

Doelen

Binnen het Organisatie Management Systeem kun je eenvoudig doelen opstellen, waarbij je meeneemt wat er voor de organisatie gaat veranderen en waar de impact ligt. Proceswijzigingen, systeemaanpassingen, nieuwe competenties, je managet het allemaal met Elevate.

Verandermanagement

Om continu te kunnen verbeteren, zorgt Elevate ervoor dat je projectmatig aan de slag kunt gaan via het Organisatie Management Systeem, waarbij je alle stakeholders betrekt en acties uitdeelt. Mijlpalen en voortgang deel je met de doelgroepen voor wie het issue relevant is. De behaalde doelen en bijbehorende nieuwe werkwijzen rol je eenvoudig uit met het reeds gerealiseerde draagvlak. Door de systematische aanpak houd je voortgang in het project en realiseer je de doelen.

De belangrijkste voordelen

Een organisatie is een verzameling verantwoordelijkheden en taken die uitgevoerd worden door verschillende mensen en waarbij de uitkomsten betrouwbaar moeten zijn voor een goed resultaat. Een Organisatie Management Systeem zorgt voor samenhang en borging in jouw organisatie. 

Implementeer uniforme processen en constante uitvoer er van met het unieke platform van Elevate. Alle medewerkers zijn via een eigen Virtuele Assistent aangesloten bij de organisatie doelstellingen en krijgen via de Virtuele Assistent alle ondersteuning om deze te behalen.

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate