QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

HR Workflow & formulieren

Zijn al jouw HR processen uitgeschreven, is altijd duidelijk wie welke actie moet uitvoeren en wordt geborgd dat de acties tijdig uitgevoerd worden?

Met de workflows van Elevate automatiseer je eenvoudig alle gewenste processen. Van on-boarding, ontwikkeltrajecten, off-boarding of het vullen van het personeelsdossier.

Medewerkers worden via Elevate op de hoogte gebracht dat er nieuwe acties klaar staan of acties aandacht nodig hebben en de medewerker handelt deze af via de Virtuele Assistent. 

Of het nu het invullen van een digitaal formulier in Elevate is, een ondertekening, een document upload, het volgen van een e-learning of het lezen van informatie.

In een handomdraai stel je jouw eigen workflows op en regelt en borgt Elevate dat ze uitgevoerd worden. 

De kracht van workflows

Hoe uniform en efficiënt zijn jouw HR processen? En hoeveel handmatige acties zitten er nog in jouw processen die eigenlijk ook geautomatiseerd zouden  kunnen en moeten lopen?

Zodra er in het proces te veel ruimte is voor menselijke interpretatie en handelen, dan krijg je gegarandeerd afwijkingen in jouw proces. Daarnaast kost het medewerkers tijd om acties uit te zetten, af te handelen en te bewaken. En tot slot levert het serieuze bedrijfsrisico’s op indien belangrijke acties niet of te laat afgehandeld worden.

Stroomlijnen en versnellen met workflows
Elevate bouwt al meer dan 20 jaar geautomatiseerde HR workflows voor zorgorganisaties. Door het Elevate software platform worden medewerker workflows automatisch gegenereerd, waardoor verantwoordelijke afdelingen meer rust en ruimte krijgen én de uniformiteit binnen de organisatie gewaarborgd is en de kwaliteit van de processen direct omhoog gaat.

Via de Virtuele Assistent krijgen medewerkers een notificatie en direct te zien wat er van hen verwacht wordt. Acties kunnen direct in de Virtuele Assistent afgehandeld worden, zodat de verantwoordelijke afdelingen direct de voorgang zien en kunnen inspringen als acties niet of te laat worden afgehandeld.

Bespaar tijd en kosten
Dankzij de digitale workflows en de digitale afhandeling er van, is er veel minder communicatie nodig binnen de organisatie. Geen ellenlange mailwisselingen meer rondom uit te voeren acties, geen papieren documenten meer die gearchiveerd moeten worden, duidelijke instructies bij de te ondernemen acties die onnodige vragen wegnemen en vooral veel tijdbesparing bij zowel de medewerker als de interne afdelingen.

Signaleren en bijspringen

Het grote voordeel van geautomatiseerde workflows is dat de status altijd inzichtelijk is. Er kan gekeken worden welke acties uitgevoerd zijn en welke acties nog aandacht vereisen en daarmee borg je het proces.

Signaleren openstaande acties
Doordat de deadline is van acties in de workflow bekend is, kan Elevate tijdig aan betrokkenen signaleren dat acties opgepakt moeten worden. 

Bijspringen indien gebruiker actie niet afhandelt
Als gebruikers ondanks reminders de actie nog niet afhandelen, dan is het tijd om bij te springen. Elevate stelt dan de leidinggevende op de hoogte, zodat deze assistentie kan aanbieden aan de gebruiker. 

Borging op afronden workflows
Bij elke workflow is het belangrijk dat deze helemaal doorlopen wordt, omdat je het doel van de workflow wilt behalen. Dankzij Elevate is geborgd dat elke workflow afgerond wordt.

 

Digitale formulieren

Welke invul documenten kent jouw organisatie? Hoe worden deze aangeboden aan jouw medewerkers? Zijn deze gekoppeld aan een proces voor verdere opvolging? 

Staat het daarna in een logisch archief en is het goed terug te vinden? Is het ook mogelijk om de informatie te analyseren, zodat je er van kunt leren?

In Elevate koppel je workflows aan handige formulieren, zodat gebruikers precies weten wat ze moeten invullen en dit online kunnen afhandelen. Alle formulieren komen precies terug in het systeem op de plek waar ze horen en waar ze handig terug te vinden zijn.

Leren van ingevulde formulieren
Door slim met vraag en antwoordmogelijkheden op jouw formulier om te gaan, kun je de verkregen feedback omzetten naar handige management informatie. Neem bijvoorbeeld standaard een vraag op of de gebruiker het formulier eenvoudig kon invullen of dat er een verbetering mogelijk is en zo ja welke dat is. 

Opvolging ingezonden formulier
Een digitaal archief levert vele voordelen op. Naast het snel kunnen terugvinden, kun je ook een workflow koppelen aan een ingestuurd formulier. Indien formulieren bijvoorbeeld gebruikt worden als meldingsformulieren, dan zal de interne organisatie deze melding verder moeten behandelen. Elevate helpt hierbij door rondom het ingezonden formulier samen te kunnen werken en acties uit te kunnen zetten.

De belangrijkste voordelen

Professionaliseer jouw organisatie verder met de digitale workflows en formulieren van Elevate. Breng rust en ruimte terug bij de afdelingen en maak het medewerkers makkelijk. Eenvoudig acties afhandelen via de Virtuele Assistent en borging op de uit te voeren acties. En alles direct digitaal gearchiveerd binnen één veilig systeem. Bespaar tijd en kosten door het automatiseren van jouw HR processen.

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate