QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Interne & Externe communicatie

Voelen jouw medewerkers zich verbonden met de organisatie, weten ze precies wat er speelt en wat er van hen verwacht wordt? 

De kunst van goede communicatie is weten wie je doelgroep is en daarop inspelen met relevante content en feedback.

Met het Elevate platform maak je BindenBoeien en Behouden onderdeel van jouw DNA. Elevate voorziet medewerkers van interessante en relevante content, vraagt naar hun feedback, weet waar hun interesses liggen en houd ze verbonden met de organisatie.

Elevate maakt het eenvoudig om zelf content samen te stellen, in te plannen, aan te bieden, te borgen en helpt jou met succesvolle content en feedback strategieën.

Te druk om zelf content samen te stellen? Elevate ontzorgt jou graag.

“Wist je dat we in de komende 15 jaar van 12 werkenden per 80-plussers naar slechts 7 werkenden per 80-plussers gaan?”

Binden met een persoonlijke aanpak

Binden

Creëer een sterke band met je medewerkers door persoonlijk communicatie en effectieve feedback. Help leidinggevenden hun teams aan hun en de organisatie te binden. Ontdek hoe je dit proces optimaliseert met het Elevate platform.

Boeien en groeien

Boeien

Leer hoe je medewerkers boeit en motiveert door in te spelen op individuele behoeften. Elke medewerker is anders, maar als je weet wat elke medewerker bezighoudt kun je hier eenvoudig op inspelen. Ontdek onze tools die helpen bij het creëren van een stimulerende werkomgeving.

Voorkom verloop en verzuim

Behouden

Als je weet wat medewerkers persoonlijk motiveert, kun je daar als werkgever en vooral als leidinggevende op in spelen. De ene medewerker houdt van leren en ontwikkelen, de ander van een goede werk-privé balans. Zorg dat je jouw medewerker kent en speel in op wensen en behoeften met het Elevate platform.

Door slimme feedback loops zorgt Elevate voor tijdige signalering bij dreigend verloop of verzuim én wordt waardevolle informatie opgehaald om de organisatie te verbeteren en daarmee de werkdruk te verlagen.

Interne en externe communicatie_Elevate

De belangrijkste voordelen

Met Elevate ken je jouw medewerker en kun je jouw communicatie hier op afstemmen. Als je weet wat de medewerker interesseert en motiveert, kun je via Elevate hier gericht het aanbod van content en feedback op afstemmen. Zodoende wordt elke medewerker én leidinggevende in zijn of haar kracht gezet om met maximaal plezier voor jouw organisatie te werken. Elevate geeft jou de mogelijkheid om met effectieve content en feedback strategieën jouw medewerkers voor je te winnen.

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate