QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Waar kun je nog verbeteren als organisatie? En waar wil je beginnen? Elevate is modulair opgezet en volgt jouw wensen. Wellicht dat onze quickscan je kan helpen meer inzicht te geven?

Ja. Maar Elevate is meer. Elevate kijkt óók naar jouw processen. Juist omdat proces en mens aan elkaar verbonden zijn en uitgelijnd moeten zijn voor optimale resultaten. Elevate helpt bij het continu verbeteren via de feedback tools en het borgen van de processen in het digitale kwaliteitshandboek.

Veel organisaties hebben al een Intranet en ondanks dat Elevate ook als Intranet ingezet kan worden, kan Elevate naadloos opgenomen worden in jouw bestaande Intranet! Wij werken met Single Sign On, dus gebruikers kunnen eenvoudig de Elevate Virtuele Assistent openen vanaf een bestaand Intranet. Óf je gebruikt Elevate als centraal Intranet en koppelt daar jouw overige applicaties aan. De keuze is aan jou!

Zodra je als directie merkt dat je niet alle medewerkers zelf meer de aandacht kunt geven die ze verdienen, is het tijd voor Elevate om jouw gewenste cultuur in stand te houden. Zodra er meer lagen in jouw organisatie komen heb je een tool nodig om persoonlijke aandacht te plannen en borgen, met alle medewerkers te kunnen communiceren en kennis en kunde te borgen.

Elevate zorgt direct voor meer werkgeluk, minder werkdruk en draagt bij aan het behalen van de organisatiedoelstellingen door het borgen van het gewenste beleid. Het Elevate platform zorgt er voor dat persoonsverloop en verzuim snel gaan dalen en het werk slimmer en sneller gedaan kan worden. De terugverdientijd van het Elevate platform is voor de gemiddelde organisatie nog geen half jaar.

Elevate kijkt niet alleen naar blije medewerkers, maar ook naar blije processen. Met slimme feedback tools zorgt het Elevate platform er voor dat medewerkers mee helpen de processen te verbeteren en andersom dat medewerkers gereed gemaakt worden voor deze verbeterde processen.

Elevate zorgt voor de juiste communicatie en verbinding tussen mens en organisatie. Elevate staat voor Continu Verbeteren en Verbinden en helpt daarmee élke organisatie meer resultaten te behalen.

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate