QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Onboarding & Offboarding

Verbeter je onboarding met Elevate

Binnen iedere organisatie heb je te maken met medewerkers die komen en gaan. Het is van groot belang om nieuwe medewerkers goed te verwelkomen en vertrekkende medewerkers positief over je organisatie te laten spreken. Het allerbelangrijkste is dat je nieuwe medewerkers tijdens de onboarding een vriendelijke en professionele indruk geeft van jouw organisatie. Persoonlijke aandacht en een goede verzorgde werkomgeving zijn hierbij essentieel.

Elevate geeft advies over hoe je succesvolle on- en offboarding trajecten kunt inrichten en uitrollen binnen jouw organisatie. In combinatie met ons ondersteunende digitale platform, vol met handige workflows, zet je in no-time en ijzersterke onboarding neer.

“Wist je dat een medewerker na een succesvolle on-boarding meer dan 50% productiever is?”

Welkom voelen

Het belang van een warm welkom

De kennismaking met de organisatie vindt plaats binnen het team of de afdeling waar de nieuwe medewerker zal werken. Zij zijn verantwoordelijk om hun nieuwe collega goed te begeleiden en vooral een warm welkom te geven. Het is voor hen een must als er een kant-en-klaar onboardingstraject beschikbaar is binnen de organisatie, dat zij samen met de medewerker kunnen volgen. Ontdek vandaag nog hoe je dit mogelijk maakt met de software van Elevate.

 

Up and running

Versneld productief worden

Medewerkers die net zijn begonnen, hebben tijd nodig om de organisatie en hun eigen werkzaamheden te leren kennen. In het begin zullen ze veel vragen hebben, wellicht twijfelen of ze het goed doen en meer tijd nodig hebben voor taken dan ervaren medewerkers. Door begeleiding van ervaren collega’s (buddy’s) en het aanbieden van kleine trainingen wordt het ontwikkelproces van de nieuwe medewerker versneld en daarmee de productiviteit. Dit verhoogt de motivatie en voorkomt irritatie bij zowel de medewerker als het team of de afdeling. Ontdek hoe je deze trainingen eenvoudig aanbiedt met Elevate.

Feedback

Effectieve inzet van medewerkersfeedback

Nieuwe medewerkers, maar ook vertrekkende medewerkers, wil je vragen om feedback over hoe je het als organisatie, afdeling of team doet. Deze feedback is cruciaal om de organisatie te verbeteren. Minstens zo belangrijk is het dat de medewerker zich gehoord voelt en ziet wat er met de feedback is gebeurd. Ontdek hoe je feedback slim inzet met de software van Elevate.

De belangrijkste voordelen

Elevate borgt dat de instroom, doorstroom en uitstroom procedures als een huis staan en geautomatiseerd aangeboden worden bij alle betrokkenen. Hierdoor wordt het volgen van de procedures eenvoudig en leuker en worden er geen stappen meer vergeten. 

Doordat er precies gevolgd kan worden welke stappen uitgevoerd zijn, kan er tijdig actie ondernomen worden indien medewerkers een actie niet of niet op tijd uitvoeren, zodat hulp geboden kan worden. 

Maak on-boarding makkelijker en leuker, verwerk verkregen feedback om continu te verbeteren en houd medewerkers langer binnenboord met Elevate.

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate