QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Elevate Virtuele Assistent

Meer verbinding door de Virtuele Assistent

Hoe goed wordt jouw Intranet bezocht?

Medewerkers hebben voor hun werkgeluk behoefte aan verbinding, aandacht, houvast, eigen regie en ondersteuning. Met een regulier Intranet bied je de medewerker veel informatie aan, maar maak je het niet persoonlijk. Ook speelt het aanbod niet in op de interesses en behoeftes van individuele medewerkers.

De Virtuele Assistent van Elevate is een slimme Intranet app, die medewerkers leert kennen en daar gericht het organisatie aanbod op afstemt. Elevate vraagt medewerkers naar hun mening en zorgt dat de organisatie daar ook echt een vervolg aan geeft. Elevate waardeert en beloont trouwe medewerkers, wat zorgt voor frequent terugkerende bezoekers die daardoor aangesloten blijven bij zowel de collega’s als de organisatie.

Hoeveel persoonlijke aandacht geef jij jouw medewerkers?

Medewerkers die niet voldoende in direct contact staan met collega’s en leidinggevende verlaten jouw organisatie vroegtijdig. Zij voelen zich niet gezien of gewaardeerd en de organisatie hoort niet wat er speelt bij de medewerker. Elevate borgt de structuur om persoonlijke aandacht te geven. Worden aandachtmomentjes verzuimd, dan signaleert Elevate dit, zodat de organisatie tijdig in actie kan komen.

Ook bied Elevate tips en handvaten voor leidinggevenden en teams om regelmatig aandacht te geven aan elkaar en ook direct belangrijke feedback op te halen om per medewerker in kaart te hebben of er een risico is voor verzuim of verloop.

Social Intranet x Procesoptimalisatie

 

De Virtuele Assistent combineert een Social Intranet met efficiënte tools voor procesoptimalisatie. 

Via de Virtuele Assistent zijn alle modules van Elevate op een integrale en gebruiksvriendelijke manier te gebruiken door medewerkers. De kracht van de Virtuele Assistent is dat deze het beleid en de cultuur van de organisatie borgt en tegelijkertijd de medewerkers de handvatten en vrijheid geeft om zelf de regie over hun werkzaamheden en doorontwikkeling te kunnen voeren.

De Virtuele Assistent van Elevate helpt medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden, dient als vraagbaak en helpt de medewerker verder groeien. De Virtuele Assistent borgt de doelstellingen van medewerker en organisatie en signaleert afwijkingen. Via slimme tools zorgt de Virtuele Assistent voor betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Betrokken en gemotiveerde medewerkers

Het motiveren en binden van medewerkers

De Virtuele Assistent betrekt medewerkers continu bij de organisatiedoelstellingen, laat hen meedenken en zorgt via tools, zoals een feedback cyclus en diverse content voor binding, motivatie en werkgeluk.

Borging cultuur en beleid

Cultuur en beleid eenvoudig borgen

Via het Organisatie Management Systeem configureer je het gewenste beleid en borg je de organisatiecultuur. De Virtuele Assistent zorgt er op een vriendelijke manier voor dat alle medewerkers het beleid kennen en uitvoeren en zich gaan identificeren met de cultuur.

In lijn met de organisatiedoelstellingen

Het belang van doelstellingen

Elevate zorgt ervoor dat je als organisatie efficiënte processen ontwerpt die toegevoegde waarde hebben voor de klant, dat de bijbehorende vaardigheden in kaart gebracht zijn, de benodigde capaciteit per bedrijfsonderdeel of regio bekend is en borgt dat het bijbehorende personeelsbestand wordt getraind op de juiste vaardigheden. De Virtuele Assistent kijkt ook naar persoonlijke interesses om de juiste competenties bij de juiste personen te matchen.

Door het leren en ontwikkelen in lijn te houden met de organisatiedoelstellingen houd je een efficiënte organisatie, zodat er ook tijd en budget is om te investeren in leren en ontwikkelen.

De belangrijkste voordelen

Als onze Virtuele Assistent een echt persoon zou zijn, zouden we hem of haar als volgt omschrijven:

“Een maatje die er altijd voor je is en zorgt dat jij je thuis voelt bij ons. Die jou vermaakt en je vertelt dat je het goed doet. Die benieuwd is naar jouw mening en jou in verbinding brengt met de rest. Die jou op de hoogte houd van wat er speelt en leeft. Die als je het even niet meer weet met de juiste antwoorden komt en een helpende hand biedt als je nog wat wil weten of leren. Die zorgt voor jouw privacy en veiligheid en er vooral voor zorgt dat persoonlijk contact met jouw collega’s en leidinggevende nooit vergeten wordt

Elevate biedt een Virtuele Assistent voor alle medewerkers die de voor de verbinding in jouw organisatie zorgt en de persoonlijke aandacht voor jouw medewerkers borgt. Door te werken met Virtuele Assisten is bewezen dat medewerkers zich veiliger en meer verbonden voelen met de organisatie, wat resulteert in minder personeelsverloop en minder verzuim.

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate