QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Kwaliteit & Continu verbeteren

De beste dienstverlening met Elevate

Organisaties die de klant centraal stellen, willen de beste dienstverlening bieden. Dit is een continu streven en kun je alleen realiseren als je begint met een goede visie en deze vertaalt naar strategie en acties.

Doelstellingen en beleid beginnen met een scherpe visie

Visie, doelstellingen en beleid

Zodra directie de visie goed heeft geformuleerd, zijn de doelstellingen bekend en kan er krachtig beleid op worden gemaakt. Alleen dan is het mogelijk om de rest van de organisatie verantwoordelijk te maken, met de juiste richting en kaders. Elevate helpt met doelstellingen in kaart brengen en beleid te borgen in de organisatie.

Efficiënte processen en procedures dankzij Elevate

Processen en procedures

Processen dienen een duidelijk omschreven gewenste uitkomst te hebben, die in lijn is met de doelstellingen van de organisatie. Processen dienen ontworpen te zijn van buiten naar binnen. Vanuit de beste dienstverlening aan de klant terug naar de ondersteunende processen die dit mogelijk maken. Elevate helpt om de ideale processen te ontwerpen en te implementeren.

Doelstellingen borgen via KPI’s

KPI’s en meten

Doelstellingen worden alleen behaald als ze meetbaar zijn en er regelmatig wordt gemeten. Processen dienen gekoppeld te worden aan Key Performance Indicators om te monitoren of de procesuitkomst in lijn ligt met de gestelde doelen. Het Elevate platform bewaakt dit voor de organisatie.

Continu verbeteren via de PDCA cyclus

PDCA

De lerende organisatie zorgt ervoor dat alle processen meetbaar zijn gemaakt en heeft een Plan-Do-Check-Act systeem om continu te leren en verbeteren. Elevate biedt volledige ondersteuning in het digitale platform om processen en mensen te blijven doorontwikkelen.

De belangrijkste voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum non bibendum tortor. Fusce varius pharetra lacinia. Vivamus quis elit sit amet ante ultrices rutrum. Nunc nec auctor metus. Etiam luctus nunc mauris, sed imperdiet sapien auctor id. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris et dapibus lacus, non pulvinar mauris. Aliquam accumsan condimentum mauris, sodales tempor massa imperdiet ac. In pulvinar consequat orci, et lacinia magna pulvinar at. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla gravida ante sapien.

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate