QuickScan

Slimmer werken
Klanttevredenheid stijgt
Tevreden collega’s
Betere marges
Ontdek groeikansen

QuickScan aanvragen

Visie, doelstellingen & draagvlak

De wind in de zeilen voor de juiste koers

Waar sta jij als organisatie voor? Welke doelstellingen horen daarbij?

Wist je dat als organisaties hun doelstellingen beter zouden communiceren in de organisatie, de kans op het behalen er van met minimaal 50% omhoog gaat?

 

Hoe worden in jouw organisatie de organisatiedoelstellingen gecommuniceerd?

Elevate helpt organisaties om vanuit visie en missie heldere en realistische doelstellingen op te stellen en deze op te breken in doelen op afdelings- en team niveau en zelfs tot op medewerker niveau. 

Benieuwd hoe Elevate dit doet en direct een waardevol rapport ontvangen met aanbevelingen? Vraag dan onze Elevate Quickscan aan.

Zet de wind in de zeilen en vaar de juiste koers!

Visie

De stip op de horizon

Elke organisatie heeft haar eigen visie, een droom over de toekomst en wat de organisatie daarin wil veranderen en betekenen. Een stip op de horizon waar de organisatie naar toe wil met haar diensten en producten. Waar gaat de organisatie voor?

Om daadwerkelijk de visie te kunnen realiseren moet de weg er naar toe nauwkeurig uitgestippeld worden, waarbij allerlei factoren onderweg invloed hebben op het resultaat. Denk aan concurrentie, marktomstandigheden, personeelssamenstelling, enzovoort.

Is jouw organisatie wendbaar genoeg om in te spelen op (onvoorziene) uitdagingen? 

Het Elevate platform maakt het mogelijk een lerende en verbeterende organisatie in te richten, die elke uitdaging kan trotseren.

 

Missie

Waar geloof jij in?

Als jouw organisatie met één zin een gevoel kan oproepen waardoor medewerkers in actie willen komen, dan zit je goed! Dit betekent dat medewerkers energie krijgen van hun werk. 

Elevate draait om medewerker motivatie en inspiratie en het continu verbeteren van de organisatie. Niets werkt beter dan een activerende missie. Waar sta jij voor?

Doelstellingen

Richting geven aan succes

Nu je jouw medewerkers aan boord hebt, kun je de organisatiedoelstellingen met ze delen en hun eigen rol daarin communiceren. Medewerkers zijn bezig met de dagelijkse praktijk, maar door slimme interventies via het Elevate platform houd je ze bewust van het grotere plaatje. 

Doelstellingen moeten bewaakt worden, daarom signaleert Elevate afwijkingen en werkt de organisatie via het Elevate platform aan het continu verbeteren van de organisatie om het behalen van de doelstellingen veilig te stellen.

Draagvlak

Slagkracht door betrokken medewerkers

Om de organisatiedoelstellingen te kunnen behalen, moet iedereen in de organisatie aangesloten zijn. Er moet draagvlak zijn om mee te willen werken aan de organisatiedoelstellingen.

Duidelijke communicatie en uitgesproken verwachtingen en verantwoordelijkheden zijn hierbij essentieel.

Werkt jouw organisatie al met SMART afdelings- of teamdoelen?

Verbind medewerkers met jouw organisatiedoelstellingen met onze Virtuele Assistent, die er voor zorgt dan medewerkers betrokken en gemotiveerd zijn.

De belangrijkste voordelen

Elevate helpt om jouw visie en missie te communiceren en de doelstellingen te borgen in de dagelijkse praktijk. Betrokken en gemotiveerde medewerkers werken in lijn met de organisatiedoelstellingen en het Elevate platform helpt afwijkingen te signaleren. Wees de concurrentie voor en haal jouw organisatie doelstellingen wél!

Minder verloop

Borg de persoonlijke aandacht in jouw organisatie, zie en waardeer jouw medewerkers en faciliteer ze optimaal.

Meer kwaliteit

Uniformiteit is de sleutel naar kwaliteit. Borg kennis en procedures en gebruik de feedback van medewerkers en klanten om continu te verbeteren.

Werkgeluk

Elke medewerker is anders. Zorg dat je jouw medewerkers kent en speel in op de individuele behoeftes en wensen voor meer werkgeluk.

whitepaper_Elevate

Ontvang nu 5 tips om je collega's te binden, boeien en behouden!

Klaar voor de volgende stap?

2-kleurrijker-profiel
2024 Elevate